Wintersporten in Oostenrijk | Berg en Meer Alpenvakanties

Fantastisch uitzicht

Wilt u genieten van een heerlijke wintersportvakantie? Kies dan voor Oostenrijk! Dit gastvrije land wordt doorkruist door de Alpen en kent vele uitdagende skipistes. Dankzij het aanwezige klimaat en de hoge bergen is er altijd wel een vers pak sneeuw aanwezig. De Großglockner is met een hoogte van 3.798 meter de hoogste berg van Oostenrijk en maakt deel uit van de Großglocknergroep, een imposante en schitterende groep bergen met een hoogte boven de 3.000 meter. In de winter zijn deze bergen steevast bedekt met veel sneeuw en vormen een fraai aangezicht.

De juiste accommodatie voor de wintersport

Iedereen die houdt van skiën, snowboarden of langlaufen komt in Oostenrijk aan zijn trekken. Leuke routes, gevorderde pistes en voldoende pistes voor beginners. Oostenrijk biedt van alles wat. Het toeristisch goed ontwikkelde land kent vele mooie hotels en appartementen die zorgen dat u na de nodige rust weer snel op de piste bent. Heeft u liever wat meer stilte om u heen en een knapperend haardvuur op de achtergrond? Ook iets verder van de pistes verwijderd is het heerlijk vertoeven. Berg en Meer Alpenvakanties kent vele prachtige accommodaties en laat ze graag aan u zien. Klik hier voor ons uitgebreide aanbod.

Prettige prijs, prettig verblijf

Oostenrijk is niet alleen geliefd vanwege de grote hoeveelheid sneeuw en de vele mogelijkheden die het mooie land biedt. Ook de relatief lage prijzen voor een hoogwaardig verblijf spelen een grote rol. Oostenrijkers weten hoe ze het u naar de zin moeten maken en zullen er alles aan doen uw verblijf zo aangenaam en comfortabel te laten verlopen. In de restaurants van de hotels kunt u heerlijk eten, de persoonlijke service staat in heel Oostenrijk hoog in het vaandel en kamers en accommodaties zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wie tijdens de wintersport verblijft in Oostenrijk zal zeker zijn rust kunnen vinden!

Ontdek Oostenrijk

Berg en Meer Alpenvakanties beschikt over veel ervaring. Naast de wat meer standaard skigebieden, vindt u bij ons ook veel accommodaties in nog niet ontdekte plaatsjes. Leuke plaatsjes waar u niet veel toeristen zult treffen en nog meer betrokken raakt bij datgene wat Oostenrijk zo bijzonder maakt. Wat uw wensen ook zijn, bij Berg en Meer Alpenvakanties maken we het iedereen naar zijn zin.