Sauna korting gebruiken om lekker te ontspannen

Sauna korting gebruiken om lekker te ontspannen

De beste sauna korting kan je bij Thermen in Nijmegen halen. Zelf was ik op zoek naar een gezellig dagje weg met mijn zus. Alleen moet het financieel natuurlijk wel leuk blijven. Op een andere blog vond ik de tip om eens te kijken naar eventuele kortingen. Sommige wellness centra bieden namelijk kortingen aan. Dat kan op zo’n dag wel geld schelen. Met behulp van die tip ben ik dus gaan kijken op Google. Zo kwam ik bij de website van Thermen terecht. Omdat ik die niet gevonden zou hebben zonder die tip is het nu mijn beurt om een tip achter te laten.

Wellness

De sauna korting geldt ook voor andere

Met de website gevonden ben ik dus gaan kijken welke mogelijkheden Thermen allemaal aanbiedt. Hierbij moet ik zeggen, het is een mooi assortiment. Het blijft namelijk niet beperkt tot alleen de sauna’s. Ze hebben ook verschillende baden waar je gebruik van kan maken. Wij hebben eerst genoten in de sauna en lekker ons hoofd leeg gemaakt. Even geen last en gedoe met de telefoon, maar gezellig met zijn tweeën genieten. Vanuit de sauna’s zijn we dus naar een van de baden gegaan. Ze hebben er één binnen en eentje die naar buiten doorloopt. Dat vind ik wel een tof idee, zeker wanneer het buiten mooi weer is. Dan lig je lekker in het zwembad te genieten van de zon. Alleen hadden wij pech met het weer, waardoor we dus voor het binnenbad hebben gekozen. Het water voelde heerlijk aan, maar dat is ook niet heel gek. We hadden net een tijd in de sauna gezeten en dan was de verkoeling zeker welkom. We hebben een heerlijke dag kunnen genieten van de rust. Als je dan nagaat dat deze dag eigenlijk gekomen is omdat ik op zoek was naar sauna korting.

Ontspannen