Tenten voor verschillende doeleinden te koop

Tenten voor verschillende doeleinden te koop

Op zoek naar goed onderdak om een weekend te gaan kamperen, dan moet je eens bij Obelink tenten gaan kijken. Het aanbod dat hier te Tentenvinden is, is niet normaal. Deze megastore heeft een oppervlakte van meer dan 65.000m2  en is te vinden in Winterswijk. Zodra je door deze showroom loopt, krijg je al meteen een vakantie gevoel. Alle tenten die hier staan, daar kan je in lopen. Leuke hieraan is, dat het dan net lijkt als of je al op een camping aanwezig bent. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om de sfeer te proeven en of dit model wel aan jouw eisen voldoet.

Vaak nemen gezinnen hun kleine kinderen mee. Op deze manier kunnen zij meteen bekijken of een bepaalde tent wel stevig genoeg is en genoeg ruimte heeft voor het hele gezin. Tegenwoordig komen festivalgangers ook naar onze winkel, zij zijn op zoek naar een pop-up tent, welke makkelijk is mee te nemen en binnen een seconde op te zetten is.

Veel verschillende tenten te vinden bij Obelink

TentenDagelijks komen er veel mensen naar de megastore in Winterswijk. Zij kunnen hier rustig de tenten bewonderen. De meeste mensen maken hier echt een dagje uit van. Dat is ook wel nodig als je alle modellen in deze showroom wilt bekijken. Voor de mensen die niet in de buurt van Winterswijk wonen, bestaat ook een oplossing om hier spullen te kopen. Obelink heeft een zeer mooie website waar je makkelijk de mooiste kampeerartikelen kan bekijken en kopen. Voordeel is dat je dit op elk moment van de dag kan bekijken en je hoeft er de deur niet meer voor uit. Bestel je voor een bedrag van meer dan €50,- dan zijn de bezorgkosten geheel gratis.

Regelmatig heeft Obelink leuke acties op de website staan. Hier kan je dan, tegen zeer aantrekkelijke prijzen, mooie spullen kopen.