50 plus camping, voor veel vermaak en plezier

50 plus camping, voor veel vermaak en plezier

Op de 50 plus camping hebben wij het altijd naar de zin. Hier kunnen wij echt tot rust komen, na een hectische periode op ons werk. De 50 plus campingnatuur is hier ook bijzonder mooi. Je kan hier heerlijk wandelen en fietsen. Vooral het fietsen is een grote hobby geworden. Zodra het weer een beetje mee zit zetten wij de fietsen op de auto en zoeken een mooi gebied op om te kunnen fietsen. Helaas moeten wij hiervoor altijd een flink stuk rijden, willen wij bij een mooi natuurgebied komen.

Bij de Gijzel, waar wij regelmatig kamperen is dat een heel ander verhaal. Hier kan je de auto laten staan, omdat je midden in de mooie natuur verblijft. De Loonse en Drunense Duinen, de Oisterwijkse bossen en vennen, natuurgebied Kampina, Het Groene Woud en vogelbroedgebied De Leemputten, het is hier allemaal in de buurt te vinden. 

De 50 plus camping is voor de rustzoekers zeker een aanrader

50 plus campingDe allereerste keer toen wij hier op de 50 plus camping kwamen kamperen, hebben wij genoten. Hier hoorde je verschillende vogels fluiten en zagen wij een ree voorbij komen. Nog nooit hebben wij ons zo ontspannen gevoeld tijdens een vakantie. Voordeel was dat het mooi weer was en de eigenaren van de Gijzel bijzonder vriendelijke mensen zijn. Zij hebben alleen maar het beste voor hun gasten over. Piet en Anja, zo heten de eigenaren, doen er alles aan om het verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. Voor een tijd terug hadden wij onze hond meegenomen, een oud beestje. Je kon merken dat hij erg oud was en niet zoveel zin had om met onze uitstapjes mee te gaan. Piet vertelde ons dat het geen probleem was om onze hond bij hun achter te laten. Zo konden wij toch op pad gaan en hoefden wij om onze viervoeter geen zorgen te maken.