Laagste prijsgarantie bij een overnachting

Laagste prijsgarantie bij een overnachting

Wil je niet te veel betaling tijdens een overnachting Venlo? Bij hotel Maashof heb je deze garantie, een garantie dat je voordeliger uit bent dan bij een ander hotel. Het aantal kamers is niet beperkt, voor iedere doelgroep is er wel een kamer om te overnachten. Wanneer je van eenvoud met comfort houdt is de comfort kamer geschikt, deluxe kamer of de suite is voor de mensen die ervan houden niets te kort te komen tijdens een verblijf in ons hotel. Ben je met een gezin of meerdere personen? Dan kunnen we je de drie of vierpersoonskamer aanbieden, deze kamers hebben voldoende ruimte om met meerdere personen te overnachten en te verblijven.

Na een dagje wandelen of een andere activiteit kun je bij terugkomst dineren in het restaurant van het hotel. De menukaart kenmerkt zich met producten welke uit het seizoen komen, dit betekent verse producten en een steeds wisselende kaart. Ben je tijdens de middag in het hotel dan kun je ook in het restaurant een lunch nemen. Het restaurant is zo ingericht dat zowel kinderen als volwassenen er op een ontspannen manier kunnen eten en drinken. Hoge kwaliteit eten en toch betaalbaar, geschikt voor iedereen. De gastvrijheid van het personeel in het hotel is één van de Limburgse kenmerken die je hier ook duidelijk terug ziet.

Maashof is niet alleen maar overnachten

Het hotel staat erom bekend dat het niet alleen geschikt is om te overnachten, de vele activiteiten waar je aan mee kunt doen maken je verblijf niet alleen compleet maar ook leuker. Fietstochten, wandeltochten, een wandel puzzeltocht of een brouwerij bezoeken in Arcen. Het zijn maar een aantal activiteiten waar je aan mee kunt doen, ook de combinatie activiteiten zijn erg populair onder de hotelgasten. Een overnachting Venlo is daarom meer dan zomaar een overnachting. Heerlijk in de vrije natuur, de rust en geur ervaren van de buitenlucht waarbij je even helemaal tot rust komt.