Glamping Nederland

Glamping Nederland

Als je van kamperen houdt, maar niet de luxe van thuis kunt missen, dan is een Glamping in Nederland ideaal! Kamperen is back to basic, actie en avontuur, midden in de natuur en het gevoel van vrijheid ervaren. Toch miste ik met kamperen altijd al gauw mijn comfortabele bed, fornuis en koelkast. Ik hoorde van een kennis over luxe kampeertenten met alles erop en eraan en wilde meer weten over het nieuwe kamperen. Misschien was dit meer wat voor mij? En zou mijn gezin het wel leuk vinden, die allemaal gek van ouderwets kamperen zijn? Ik besloot het erop te wagen, even een keer wat anders!

Eindelijk luxe kamperen

Glamping Nederland

Met een groot gezin in een auto is het altijd al wat krapper. Alle kampeerspullen in de kofferbak, koffers op het dak en een aanhanger met tent, vragen om veel precisie en geduld. Als we eindelijk op onze bestemming waren, moesten we altijd eerst acclimatiseren en bijkomen van de rit. Om daarna weer volop te stressen met de tent opzetten, spullen uitpakken en boodschappen doen. Voordat we dan eindelijk konden eten was het al laat en waren we te moe om nog maar wat te doen.

Met een Glamping ging er een heel andere wereld voor ons open. De luxe tenten stonden op een perfecte plek, wat zagen de stoere tenten er professioneel, groot, maar vooral mooi uit! In de drie slaapgedeeltes stonden twee echte bedden, een stapelbed en een losse bed. En het kon nog beter! De tent had ook een eigen douche en sanitair, een keukentje met magnetron, waterkoker, koelkast en kookplaat. Buiten onder de luifel stond een supertof terras met comfortabele ligstoelen en een barbecue voor ons klaar.

Camping

Uitstekende service en gastvrijheid

Mijn gezin en ik hebben de leukste vakantie aller tijden gehad. Geen gedoe met sjouwen en tenten opzetten, er was zoveel tijd over. Het recreatieteam vroeg of de kinderen met bepaalde activiteiten mee wilden doen, iets waar ze voorheen altijd te moe voor waren. Wij raden Glamping Nederland aan. Gezinnen met kinderen (groot en klein), families met opa en oma, maar ook voor groepen en stelletjes is een glamping ideaal!Voor meer informatie kun je kijken op Recreatiepark de Leistert.