De leukste tijd van het leven met https://www.zomerkamp.com/

De leukste tijd van het leven met https://www.zomerkamp.com/

Vind je het als ouder belangrijk dat je kind in de zomer een gezellige en leuke tijd beleeft maar toch een beetje educatie meekrijgt? Dan is het zeker een aanrader om je kind op zomerkamp te sturen! Alle kinderen tussen de 5 en de 10 jaar oud zijn welkom en kunnen samen met hun leeftijdsgenootjes op een onvergetelijke zomerkamp gaan. De kinderen worden namelijk niet alleen in groepjes verdeeld met leeftijdsgenootjes, ook kunnen zij een thema uitkiezen wat hun aanspreekt. Het zomerkamp zal dan namelijk geheel uit dat thema bestaan.

Informatie betreft het zomerkamp

Al meer dan 28 jaar bestaat het zomerkamp. In deze 28 jaar tijd hebben zij veel kinderen, jeugd en jongeren een onvergetelijke tijd laten bezorgen op de zomerkampen. Deze zomerkampen worden altijd in een zeer mooie maar veilige omgeving gegeven. Daarnaast gelden er natuurlijk ook een aantal duidelijke regels en structuur, wat ervoor zorgt dat de kinderen een super leuke tijd met zijn alle zullen hebben. Het zomerkamp werkt momenteel samen met het grote bedrijf genaamd Club Adventure Jeugdvakanties. Samen hebben zij een zeer sterk team gevormd die samen de leukste zomerkampen kan organiseren.


Eigen ervaring

Onlangs heb ik mijn dochtertje van 6 ook naar het zomerkamp gestuurd. Zij wilde heel graag activiteiten met leeftijdsgenootjes gaan doen en het leek mij daarom een top plan voor haar om haar naar zomerkamp te sturen. Zij vond dit zelf ook een erg leuk idee. Ze is naar het zomerkamp gegaan en heeft er een onvergetelijke tijd gehad!

Bron: https://www.zomerkamp.com/