Bekijk hier de vastgoed in Spanje

Bekijk hier de vastgoed in Spanje

De vastgoed in Spanje, zoals de villa’s, appartementen maar ook nieuw te bouwen huizen vallen hieronder. Wanneer jij op zoek bent naar een huis in dit land dan is het mogelijk om hiervoor een goede makelaar aan te stellen. Deze kan ervoor zorgen dat jij de juiste woningen te zien krijgt, of een stuk grond waarop gebouwd kan worden.

Wanneer je in de regio van Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid aan het zoeken bent naar een geschikte woning, dan kan je aankloppen bij de makelaar Puurspanje. Zij werken al meer dan 10 jaar in deze regio en kunnen jou alles vertellen over de beschikbare woningen of grond.

vastgoed Spanje

Veel vastgoed in Spanje te koop

Al een tijd liepen wij met de gedachten om een tweede woning aan te schaffen. Heerlijk op vakantie kunnen gaan en daar in jouw eigen huisje de tijd door te kunnen brengen. Bovendien kan je er eventueel ook aan verdienen om deze woning weer onder te verhuren, maar dat is geheel jouw eigen wens.

Samen met de makelaar van Puurspanje hebben wij de vele mogelijkheden bekeken en hier een keuze uit gemaakt. Wanneer je kiest voor een bestaande woning of een nieuwbouw, geen probleem. Alle panden worden uitvoerig gecontroleerd door een advocaat die door deze makelaar zijn ingeschakeld. Hierdoor loop jij als koper geen enkel risico. Zelfs bij nieuwbouwwoningen krijg je een bankgarantie.