Drie manieren om bij Schiphol te parkeren

Drie manieren om bij Schiphol te parkeren

Als je op reis gaat of iemand wilt afhalen van de luchthaven dan is het natuurlijk handig om te weten waar je je auto kunt parkeren bij Schiphol. Hieronder zijn er 3 manieren waarop je dat kunt doen.

Terminal Valet Parking

Als u haast heeft kunt u online boeken met Terminal Valet Parking. U kunt uw auto dus achterlaten tussen vertrekhal 2 en 3. Laat u de autosleutels gerust achter, want de auto wordt voor u geparkeerd. De parkeergarage is overdekt en beveiligd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken en kunt rustig op vakantie gaan. Wanneer u terugkomt staan uw sleutels en auto vertrouwd op u te wachten. Let er wel op dat u voor deze parkeer service eerst een reservering maakt.

Afzetten of ophalen

Gaat u zelf niet op reis maar moet u iemand afzetten op ophalen, dan kunt u het best parkeren bij P1 Kort Parkeren. Binnen 10 minuten kunt u lopen naar de vertrek- en aankomsthallen. Bij P1 Kort Parkeren kunt u maximaal 48uur uw auto parkeren. Voor kort parkeren heeft u dus geen reservering nodig.

Lang Parkeren

Gaat u zelf op vakantie dan kunt u het best parkeren bij P3 Lang Parkeren. U heeft hier twee opties; u kunt kiezen voor parkeren op het terrein zelf of parkeren in de garage. Om de 10 minuten vertrekt er een snelbus en die brengt u naar de terminal.

Er zijn dus genoeg opties voor u om te kunnen parkeren bij Schiphol. Het draait allemaal om uw comfort. U hoeft alleen te een parkeerplek te kiezen die u handig vind voor uw zelf en de rest is voor u geregeld.