Genieten tijdens de kerstdagen

Genieten tijdens de kerstdagen

Na een heel jaar werken is het altijd lekker om de kerstdagen in ontspannen sfeer door te brengen, een andere omgeving om even helemaal tot rust te komen. Een schitterende bungalow die van alle gemakken is voorzien, genieten van de donkere avonden en ontspannen in de sauna of de whirlpool van het zwembad. Voor de kinderen is er een compleet animatieprogramma waar zij gratis aan deel kunnen nemen. Buiten het programma om zijn er nog genoeg andere dingen te beleven op het vakantiepark kerstvakantie.

vakantiepark kerstvakantie

Ook in de winter lekker zwemmen

Ondanks de koude winterdagen is het in het subtropisch zwemparadijs heerlijk vertoeven, even heb je het idee dat je in een tropisch vakantieoord bent beland. Zijn je spieren warm geworden van het zwemmen, dan kun je in de overdekte plaza in de bowling een spelletje bowlen met het gezin. Eind van de middag heb je van al die activiteiten honger gekregen, schuif je aan in de snackbar of ga je genieten van een heerlijk kerstdiner? Waar je ook voor kiest, op het vakantiepark kerstvakantie heb je de tijd van je leven.

Voor gezinnen en vrienden

Of je nu met het gezin komt of met een hele vriendengroep, bij vakantiepark kerstvakantie de Leistert ben je altijd welkom. Er zijn namelijk ook bungalows te huur voor gezinnen en grotere groepen, neem bijvoorbeeld de 9 persoons bungalow als je met je vrienden in een huis wilt zitten. Wat voor bungalow je ook kiest, iedere soort heeft zijn eigen stuk grond zodat je privacy is gegarandeerd. Heb je kleine kinderen, dan is een bungalow met een kindvriendelijke tuin ook te huur op het park.