De goedkoopste onderdelen voor je fiets

De goedkoopste onderdelen voor je fiets

De onderdelen van een fiets kunnen nogal prijzig zijn. Zeker wanneer je zelf niet in staat bent om ze erop te zetten. Ben je dit wel dan hebben wij leuke aanbiedingen voor je. We hebben praktische alle onderdelen voor de fiets die je nodig hebt. Wij kopen deze tegen een scherpe prijs in zodat wij deze weer aan jou kunnen verkopen voor een outletprijs. Dit zorgt ervoor dat het repareren van de fiets niet meer te duur wordt. Veel mensen doen de fiets weg omdat ze op marktplaats voor een paar tientjes een andere kunnen kopen. Dit is natuurlijk zonde van de fiets en het is niet goed voor het milieu. Tevens is het bij de wet verplicht om goede en duidelijke verlichting aan je fiets te hebben. Anders riskeer je mogelijk een boete. Maar het is vooral voor de veiligheid van jezelf en je medeweggebruikers belangrijk dat je goed opvalt. Zo kun je ernstige ongevallen voorkomen.

Sports Bars voor meer uithoudingsvermogen

Als sporter heb je voldoende energie nodig. Daarom hebben wij ook een uitgebreide collectie aan sport lekkernijen die je helpen om nog betere prestaties te leveren. Zo wordt er vaak gekozen voor de sports bar die je kunt eten voor nog meer energie. Maar ook op cardio gebied en uithoudingsvermogen heb je een drankje wat je kunt drinken. Natuurlijk zijn er nog veel meer boosts die je voor de sport kunt gebruiken. Hiervoor raden we je aan om even door onze collectie te bladeren.

Een fietskrat op de fiets monteren

Een fietskrat op de fiets zorgt ervoor dat je ook voor op de fiets wat mee kunt nemen. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken om jouw boekentas op te zetten. Maar ook is het een prima manier om nog wat extra boodschappen kwijt te kunnen. Alle modellen fietskratten worden met bevestigingsmateriaal en een handleiding geleverd. Het wordt dus een peulenschil om dit op je fiets te plaatsen.

Fietsverlichting die voldoet aan de wet

Het is belangrijk om zowel voor als achter een fietslamp led te hebben gemonteerd. Ook zijn er specifieke eisen voor welke kleur deze lampen mogen hebben. Zo mag je aan de voorkant alleen gebruik maken van witte of gele lampen. En aan de achterzijde is het de bedoeling dat je een rode lamp gebruikt. Zo kun je de hele dag veilig fietsen. En dit is ook nog eens veiliger voor je medeweggebruikers. Het gaat namelijk om zien en gezien worden. Ook is het bij de wet verplicht. Wanneer je dit niet doet loop je risico op een boete.

Een opberging rek voor je fiets

Een  fietsenopbergrek zorgt ervoor dat jij overal waar je wilt jouw fiets kunt plaatsen. Maar ook is het een manier om ruimte te besparen. Neem bijvoorbeeld het fietsen opbergrek wat je aan de muur bevestigd. Dit wordt steeds meer verkocht omdat je zo de garage logisch ingedeeld houdt. Je kunt hier niet alleen een hoop ruimte mee besparen. Maar je kunt er ook voor zorgen dat je fiets niet meer beschadigd.