Genieten bij Camping Brabant De Achterste Hoef!

Even een heerlijk weekendje weg? Genieten tijdens de herfstvakantie? Of wellicht gewoon een overnachting met de kinderen? Bekijk dan eens de website van Camping Brabant De Achterste Hoef! Hier is het namelijk mogelijk om de kinderen te laten spelen terwijl jij lekker in een stoel kan genieten van de rust en de ruimte om je heen. Vrijheid wat de kinderen hier hebben in de speeltuin is groot genoeg waardoor jezelf ook kan genieten.  Ik vind het heerlijk om de kinderen vrij te laten zodat ze lekker rond kunnen rennen in de speeltuin of in het zwembad. Met het zwemmen zitten we er natuurlijk wel bij aangezien ook wij genieten van het water.

camping

Waar onze kinderen dan ook echt van genieten is het feit dat er geregeld iets wordt georganiseerd waardoor ze even lekker onder de pannen zijn.

Onze ervaring!

Wij hebben afgelopen zomer hier gestaan voor een week lang. Bij aankomst werden we dan ook hartelijk ontvangen en naar onze plek geleid. Je hebt hier overigens de keuze uit diverse ruimtes om te verblijven! Het ligt er maar net aan welk budget je hiervoor wilt spenderen. Al ben ik wel van mening dat de kosten bij hun altijd aan de lage kant is. Camping Brabant De Achterste Hoef is dan ook zeer zeker aan te raden wanneer je een gezellige vakantie wenst. Wij hebben nu voor de herfstvakantie weer bij hun geboekt aangezien we goed weten hoe leuk en plezierig het hier is!