Ga jij op vakantie in Zanzibar? Lees dan deze tips

op vakantie in ZanzibarWellicht dat jullie het al eens gelezen hebben op mijn blogpagina, maar ik was een paar jaar geleden op vakantie in Zanzibar geweest. Hier heb ik dan ook al eens iets over geschreven, echter wil ik het vandaag gaan hebben over de safari die ik toen gedaan heb. Omdat deze zo goed georganiseerd was, deel ik de website waarbij dit toen er tijd geboekt was. Ik ben dan ook benieuwd of jullie hier al eens van gehoord hebben, de website heet safari-adventures.com. Indien jij hier al ervaring mee hebt, ben ik benieuwd naar jouw mening? Meerdere vrienden van mij die hier ook hun vakantie geboekt hebben, zijn lovend over deze firma. 

Meer over dit prachtige land

safari-adventures.comDit land heeft zeer veel moois te bieden. Naast de safari, hier kom ik zo nog op terug, kun je hier ook verblijven op schitterende witte stranden. Het water was hier glashelder en ik had genoten van de lekkerste gerechten.

snorkelen in afrikaDe safari die ik hier gedaan had, was eigenlijk maar te beschrijven in één woord, namelijk indrukwekkend! Ik had een 8-daagse reis geboekt via safari-adventures.com. Voor mensen die dit ook van plan zijn, moeten via deze website zoeken op ‘Zanzibar & Safari‘. Wanneer je dit doet, kom je gelijk bij de juiste pagina uit. Zo verbleef ik tijdens deze reis 3 dagen in een all inclusieve resort. Dit midden in Selous, het grootste wild- en natuurpark  van Tanzania. Dit was allemaal dankzij de hierboven genoemde website. Dus ga jij ook een reis maken naar Afrika, weet je waar je zijn moet.