Weekendje weg naar vakantiepark in Antwerpen via Interhome

Weekendje weg naar vakantiepark in Antwerpen via Interhome

Toerisme in Antwerpen is een belangrijke bron van inkomen, dus u bent ervan verzekerd dat u tijdens een weekendje weg in België u het hier naar uw zin zult hebben. U kunt een appartement huren waarvan uit u dan de stad kunt gaan verkennen. Er is zoveel te zien op cultureel gebied dat als een cultuurliefhebber u uw ogen zult uitkijken. U kunt het burgerlijk erfgoed, het religieus erfgoed en het handels erfgoed bewonderen.

Vanuit appartementen in België tijdens een weekendje weg in Antwerpen kunt u Bourlaschouwburg bezoeken, gebouwd in de 19de eeuw en was oorspronkelijk een theater. De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal of de Handelsbeurs in de Borzestraat zijn verder ook een bezoek waard. Uw weekendje weg in België begint in een appartement in Antwerpen. Je kunt hele mooie accommodaties huren via bijvoorbeeld Interhome. Via Interhome kan je een duizenden huisjes huren op hele mooie bungalowparken. Altijd op leuke locaties in de natuur, aan zee of in het centrum.

Cultuur verkennen tijdens een weekendje weg in Antwerpen

U kunt volop van een culturele vakantie genieten tijdens een weekendje weg in Antwerpen. Verblijf in een appartement in de stad en stap op de fiets en fiets de stad in. U kunt dan de belangrijkste musea bezoeken, waar u onder andere archeologische vondsten, antieke voorwerpen, interessante objecten en moderne en hedendaagse kunst kunt bewonderen. Enkele aanraders zijn het Etnografisch museum, Museum aan de Stroom, Diamantmuseum of het Rubenshuis, waarbij u appartementen in België als uitvalsbasis gebruikt.

Na een dagje cultuur te hebben bewonderd kunt u van het levendige nachtleven genieten in de cafés en bars bij de Groenmarkt. Uw weekendje weg in België zal zeker een succes zijn in een appartement in Antwerpen van Interhome. Je kunt zo maximaal genieten van je stedentrip. Een citytrip van 2 of 3 dagen is voldoende om deze stad goed te kunnen bekijken. Let er op bij het boeken van een stedentrip dat je vooraf goed alle bezienswaardigheden uitzoekt en mogelijk al tickets besteld zodat je niet in de rij hoeft te staan.

Appartementen in Antwerpen voor een weekendje weg in België

Een weekendje weg in België is ideaal om Antwerpen te verkennen. U kunt van het toerisme in Antwerpen genieten, wanneer u tijdens een last minute vakantie hier overnacht. U kunt hiervoor een appartement huren zodat u dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden zit. Vergeet dan ook niet om een bezoek te brengen aan het aquarium Aquatopia of de dierentuin van Antwerpen. Afhankelijk van de periode dat u Antwerpen bezoekt kunt u ook met de kinderen de Sinksenfoor bezoeken. Een jaarlijks terugkerende kermis met meer dan honderd attracties die de kinderen geweldig zullen vinden. Zo in de namiddag kunt u gaan wandelen of fietsen langs rivier de Schelde en genieten van de omgeving. Uw weekendje weg in België wordt waarheid tijdens een weekendje weg in Antwerpen.Een stedentrip via Interhome
Door heel specifiek te zoeken naar Interhome appartementen in het centrum kan je maximaal profiteren van je stedentrip. Je loopt dan zo het winkelcentrum in, kan een restaurantje bezoeken of een culturele activiteit ondernemen. Het parkeren is soms wel een probleem. Informeer via Interhome naar de parkeermogelijkheden of zoek vooraf naar een goedkope parkeerplaats in het centrum.