Vakantiehuis Toscane met zwembad

logo (1)Voor wie nog geen plannen heeft om op vakantie te gaan aankomende zomer heb ik iets nieuws. Wat dacht je van een Vakantiehuis Toscane met zwembad en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs? 

Toscane staat bekend om zijn heerlijke wijnen die er gemaakt worden. Wijzelf drinken ook maar al te graag een wijntje en om dit in ons eigen privé geboekte vakantiehuis te nuttigen is voor ons een plezier. Voorgaande keren dat we naar Italië op vakantie gingen hebben we altijd een hotel geboekt, deze keer wilde we het anders hebben. Door een privé zwembad te hebben kunnen we zorgeloos in de tuin genieten van het zwembad maar ook de omgeving.

Prachtige omgevingvilla_fonti_met_zwb

Toscane is een van mijn favoriete om op vakantie te gaan. De omgeving is fenomenaal, hier kan ik namelijk dagelijks naar blijven staren! Tevens zijn de mensen in Toscane erg vriendelijk en behulpzaam. Een Vakantiehuis Toscane met zwembad was dan ook perfect voor ons om te boeken, hiervan wisten wij in ieder geval zeker dat dit een geslaagde vakantie gaat worden! Door online te boeken scheelt het onwijs veel tijd en moeite. Vanachter je eigen computer een keuze maken om vervolgens te boeken is naar mijn mening ideaal. Ik weet in ieder geval wel zeker dat sinds wij op de website van Bono Vivo zijn wezen kijken dat we niet kunnen wachten tot het zover is om te mogen genieten.Villa_i_Laghi_zwb.4