Vakantiehuis Dordogne voor een top vakantie!

Vakantiehuis dordongeBeste lezer, vandaag is het tijd voor een nieuw onderwerp. Bijna dagelijks probeer ik jullie op de hoogte te houden van mijn leven wat betreft vakantie’s. Ik hoop jullie hierdoor veel goede tips te geven en ik denk dat dit ook goed lukt. Vandaag ga ik het hebben over het vakantiehuis Dordogne waar ik afgelopen zomer geweest gaan. Mijn vriendin en ik wilde weer eens een keer met een groep vrienden op vakantie gaan, daarom zijn we samen met twee andere stellen opzoek gegaan naar een leuke locatie. We waren allemaal opzoek naar een plek waar we goed zouden kunnen ontspannen. Buiten dat moest er ook een zwembad zijn.

DordogneOp het internet kwamen we veel leuke plekken tegen maar we wilden er natuurlijk wel voor zorgen dat we bij de beste aanbieder uitkwamen. Daarom besloten we om recensies op verschillende websites te lezen. Dankzij deze recensies kwamen we uit op de website van vakantiehuis Dordogne, hier staan veel mooie huisjes, buiten dat is de Dordogne een prachtig gebied waar ik altijd al een keer heen wilde.

Een geweldige vakantie!

Wij besloten dan ook meteen om te boeken, hier hebben we achteraf geen spijt van gehad. Toen wij op het vakantiepark aankwamen zagen we meteen dat het park erg luxe is. De huisjes zagen er prachtig uit en wij konden niet wachten tot dat we bij ons eigen huisje aankwamen.

vakantiehuisOns eigen huisje was erg luxe, we hadden een prachtig zwembad en in het huisje hadden we verder ook alles dat we nodig hadden. Wij hebben echt enorm genoten van deze vakantie. We zijn er achtergekomen dat Frankrijk een prachtig land is. De Franse keuken beviel ons ook, we zijn bijna elke dag wezen uiteten. We vonden deze vakantie zelfs zo leuk dat we al hebben geboekt voor volgend jaar, ik kan nu al niet meer wachten!