Stoere regenlaarzen voor mijn kind!

regenlaarzen kindAfgelopen kerst ben ik samen met mijn familie naar Ierland geweest, dit was een hele ervaring. Omdat het klimaat daar niet echt bepaald zonnig is, was het voor ons belangrijk om de juiste kleding aan te schaffen. Ik wilde ervoor zorgen dat mijn zoontje het absoluut niet koud zou gaan krijgen, daarom ga ik het vandaag hebben over de stoere regenlaarzen kind hebben die ik voor mijn zoontje heb gekocht op de website van Active4kidz.

regenlaarzenOp de website van Active4kidz vind je kinderkleding voor allerlei soorten activiteiten. Ik heb hier al vaker kleding voor mijn zoontje gekocht. Je kunt hier bijvoorbeeld ook skikleding voor kinderen kopen. Omdat het nogal vaak regent in Ierland was ik dus opzoek naar regenlaarzen kind en deze vond ik uiteindelijk ook op de website. Ze moesten er natuurlijk wel stoer uitzien, anders zou mijn zoontje ze niet aantrekken. Uiteindelijk heb ik hier stoere laarzen gevonden en deze hebben zijn voeten goed droog gehouden.

kindEen top week!

Het weekje Ierland was echt super, we hebben echt genoten van deze ervaring. Dit is natuurlijk niet iets dat veel mensen doen. Wij hebben hier echt een top kerst gehad en mijn zoontje heeft het ook erg naar zijn zin gehad. Hij had in ieder geval geen last van natte voeten want de laarzen hebben hun werk goed gedaan. Ze zijn van hoge kwaliteit en volgens hem zaten ze erg lekker. Dit is echt een aanrader voor elk kind dat geen natte voeten wilt hebben.