Kom langs in restaurant Waalwijk!

Kom langs in restaurant Waalwijk!

GuestHouse Kitchen is hét restaurant in Waalwijk waar je een keer moet zijn wezen eten. Waarom? Ten eerste, heeft het de ideale ligging: op loopafstand van het bekendste attractiepark in Europa, de Efteling. Ten tweede, ja, je kan er gratis parkeren direct naast en achter GuestHouse Kitchen. Ten derde, als je verblijft in Hotel de Kroon of in het GuestHouse Hotel dan kom je vaker in dit restaurant want het ontbijt wordt hier ook geregeld.

Waalwijk restaurant: GuestHouse Kitchen

Bij restaurant Waalwijk kun je heerlijk lunchen en dineren. Na 11:00 uur ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Lekker stuk Brabants gebak erbij mag natuurlijk niet ontbreken. Een stuk appeltaart is al een hele goede reden om er even langs te gaan, vind je niet?! De lunchkaart staat vol met lekkere gerechten en GuestHouse Kitchen behoort dan ook tot een van de gezelligste restaurants in Waalwijk en in de omgeving. Vanaf 17:00 uur kun je heerlijk dineren met verschillende gerechten waar de koks trots op zijn. De chefs zitten vol inspiratie waardoor er regelmatig een nieuw verrijking op de kaart van het restaurant komt.

Sophia: ik ben een paar dagen geleden voor het eerst naar restaurant Waalwijk geweest. Ik vond het HEERLIJK! Hele chille maar gezellige sfeer en erg lekker eten. Ik was daar een weekendje en ben dus na een dagje naar Waalwijk naar dit restaurant geweest. Ik raad het zeker aan!